Iubitorii teatrului neconvenţional sunt aşteptaţi astăzi, la ora 19.00, în cafeneaua Teatrului „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe, pentru a viziona piesa de teatru intitulată „Parfum de viaţă pe un tractor” pusă în scenă de actriţa Fatma Mohamed, în regia lui Kiss Eszter

Parfum de viaţă pe un tractor” vorbeşte despre un om deosebit – omul fericit; poate părea nebun, totuşi nu este… poate părea normal; oare cum este de fapt? Acest personaj anonim îşi deschide sufletul cu uşurinţă şi seninătate, în faţa unor străini – spectatorii – pe care, însă, pare să-i cunoască îndeaproape; îi descoperim puritatea, simplitatea şi intuiţia specifice unui copil, care poate fi privită ca demenţă la această femeie trecută deja prin viaţă; dar de ce proclamăm, de fapt, nebunia, când acest om obişnuit îşi trăieşte modesta viaţă în cel mai onorabil mod, preţuind fiecare clipă, împărtăşind bucuria de a trăi cu oricine e dispus să o primească şi iubind necondiţionat? Care e, de fapt, nebunul aici?” se întreabă autoarea Cristiana Keresztes.
Jucată pentru .prima oară în Sfântu Gheorghe, în cursul lunii iulie a.c., piesa se bucură de succes, lucru demonstrat de faptul că toate biletele pentru spectacolul de astăzi au fost vândute. Drept urmare, organizatorii promit că vor reveni pe scenă cu aceeaşi piesă, în luna decembrie, pentru iubitorii de artă care nu au mai găsit loc liber astăzi.
D.M.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail