Chiar dacă până la Sărbătoarea de Crăciun este mai mult de o lună de zile, Complexul Comercial Şugaş din Sfântu Gheorghe s-a pregătit pentru marea sărbătoare, decorând cu ghirlande şi globuleţe toate standurile.

Directorul executiv, Szabo Csilla, a declarat că cel mai important eveniment al acestei perioade premergătoare acestei sărbători este Tombola de Crăciun, ce se desfăşoară în perioada 18 noiembrie – 19 decembrie. Potrivit acesteia, pentru a putea participa la tombolă, clienţii Complexului Şugaş trebuie să îndeplinească câteva criterii: să fie persoane fizice cu cetăţenie română şi să se folosească de serviciile puse la dispoziţie de magazinele Complexului sau să achiziţioneze produse în valoare de minim 50 de lei. Pe langă bonul de cumpărături, clienţii vor completa şi un bilet de tombolă care le poate aduce un premiu ce constă în 3 taloane de cumpărături Şugaş, în valoare de 1000 de lei fiecare. Regulamentul de organizare a tombolei se găseşte pe orice urnă pentru bilete din incinta complexului.
„Pe lângă modificările aduse la începutul anului 2013 – deschiderea unui centru de jucării cu cea mai bogată oferă din oraş, unui magazin de hobby şi papetărie la etajul 2 al complexului, cu cea mai mare gamă de produse din judeţ, a magazinului de îmbrăcăminte de marcă din Ungaria, mărirea magazinului cu produse de panificaţie de la parter dar şi inaugurarea unei librării – Complexul Comercial Şugaş, situat în centul oraşului, îşi regândeşte spaţiul pentru a oferi magaziului de produse de import din Germania un loc de desfăşurare mai amplu” a precizat directorul executiv, Szabo Csilla .
Şi magazinele de profil din Şugaş au intrat în spiritul Crăciunului, şi-au scos pe rafturi decoraţiunile dar şi produsele destinate sărbătorilor de iarnă. Unii cumpărători sunt de părere că, totuşi, este prea devreme pentru a decora magazinele, însă alţii se bucură de faptul că în această perioadă retailerii s-au gândit să dea o altă înfăţişare vitrinelor, de sărbătoare.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail