Aşa cum au promis în urmă cu puţin timp, autorităţile locale din Sfântu Gheorghe redeschid ştrandul din municipiu, în cursul zilei de astăzi. Închis în urmă cu cca doi  ani, ştrandul a fost modificat şi renovat în mare parte, cu excepţia  bazinului  mare care nu a fost modificat, încă.

Prezentă la preluarea investiţiei alături de viceprimarul Tischler Ferenc şi de primarul Antal Arpad, viceprimarul Sztakics Eva a menţionat că persoanele care vor veni la ştrand, începând de astăzi,  se pot bucura de 4 bazine noi cu apă încălzită.

Potrivit acesteia, preţul unui bilet standard este 15 lei, pentru pensionari 10 lei, pentru elevi 6 lei iar pentru grupurile de 15 persoane sau mai multe preţul unui bilet este 5 lei. Conform programului stabilit, ştrandul din Sfântu Gheorghe va fi deschis de marţi până duminică.

Primarul Antal Arpad a precizat că lucrările de refacere a vechiului strand municipal au reprezentat o investitie foarte mare care a fost acoperită, în intregime, din bugetul local. (Z.B.S.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail