Asociaţia Club Kiwanis Sfântu Gheorghe organizează şi anul acesta, în colaborare cu Asociaţia Diabeticilor din judeţul Covasna, o tombolă cu ocazia Zilei Copilului.

Asociaţia Club Kiwanis din Sfântu Gheorghe derulează un proiect destinat elevilor cu rezultate şcolare deosebite şi copiilor talentaţi, dar fără posibilităţi materiale: Tombola de 1 Iunie. Acţiunea este organizată în colaborare cu Asociaţia Diabeticilor din judeţul Covasna.

În schimbul unui bilet de numai 10 lei, participanţii au şansa de a câştiga premii tentante: Walkie-talkie, MP3, Skateboard, Squash kit, Geanta sport, etc. premiul cel mare constă într-o Tabletă Allview de 8GB.

Timp de aproximativ o săptămână, cei interesaţi vor putea procura biletele de la Restaurantul Tribel FF. Extragerea biletelor cu numerele norocoase va avea loc vineri, 31 mai (a.c.), de la ora 17.00, pe scena amplasată în centrul oraşului. Organizatorii precizează că, în preziua şi ziua extragerii, biletele vor putea fi achiziţionate şi de la cortul Kiwanis ce va fi montat în centrul oraşului.

Potrivit organizatorilor tombolei, banii strânşi în urma acestei acţiuni vor fi folosiţi pentru sprijinirea copiilor şi tinerilor cu situaţii familiale mai puţin fericite, care doresc să-şi continue studiile.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail