Camera de Comerţ şi Industrie Covasna organizează, în perioada 25-26 mai a.c., expoziţia de amenajări interioare şi exterioare intitulată „Casa mea, grădina mea”. Evenimentul ce va avea loc în sala de evenimente a Colegiului „Szekely Miko” din Sfântu Gheorghe oferă participanţilor posibilitatea prezentării produselor proprii care contribuie la amenajarea unei locuinţe sau a unei grădini.

 

„Locuinţa şi grădina concepută ca o externalizare a personalităţii, o extindere a individului, au un rol hotărâtor şi asupra celorlalte priorităţi din viaţă, ca lucrul sau familia. Firmele pot dovedi eficienţa, dovada competitivităţii şi calităţii serviciilor chiar din momentul naşterii ideii unui cămin, de la planificare până la ultimele finisaje. Acestea pot intra în contact direct cu potenţialii cumpărători şi pot dezvolta relaţiile de afaceri. În primul rând acesta este scopul acestui eveniment organizat în interesul afacerilor covăsnene, dar nu sunt excluşi  nici cei din zone mai îndepărtate. Pe de altă parte, vizitatorii pot conta pe informaţii utile şi pe estetica expoziţiei. Pentru că  dorim ca expoziţia să se bucure de un interes sporit, experţii diferitelor domenii vor prezenta,  concomitent, prelegeri despre securitatea casei, despre amenajarea grădinii cu forţe proprii, despre casa pasivă, respectiv construcţiile sustenabile, casele din baloţi de paie şi din pământ” se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii CCI Covasna.

Potrivit organizatorilor, cei care doresc să participe la acest eveniment, ca expozanţi, mai au posibilitatea să se înscrie la sediul Camerei de Comerţ Covasna (str. Oltului nr. 17) până luni, 20 mai, sau se pot interesa la numărul de telefon 0755 085 843, persoana de contact Bodor Tünde. Membrii CCI se bucură de o reducere de 10%.

Maria Graur

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail