Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au anunţat recent lansarea ediţiei a X-a a Programului Special „O săptămână la munte”.

Ediţia de anul acesta a programului „O săptămână la munte” se desfăşoară între 14 aprilie – 14 iunie 2013.  În cadrul acestui program, cei care vor cumpăra un bilet de vacanţă la munte, în perioada amintită,  pot beneficia de 5 nopţi de cazare cu tarife începând de la 161 lei.

Potrivit unui comunicat de presă emis recent de către Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, „tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 40% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă”.

Potrivit aceleiaşi surse, tarifele pentru un loc pentru 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt următoarele: la hotel, vilă, cabană 2* – 161 lei; la hotel, vilă, cabană 3* – 259 lei; la hotel, vilă 4* – 368 lei.

„Deoarece intervalul aprilie-iunie reprezintă o perioadă în care numărul de turişti este mai mic, programul O săptămână la munte are ca scop creşterea gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turiştii români şi totodată, utilizarea cât mai eficientă a hotelurilor şi pensiunilor din zona montană”, se arată în comunicatul de presă.

Conform sursei amintite, locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie.  Biletele au fost puse deja în vânzare în agenţiile de turism.

Informaţii suplimentare pot fi găsite accesând site-ul FPTR, www.fptr.ro sau site-ul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), www.anat.ro.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail