Asociaţia ”Klinika – împreună pentru sănătatea ta” din Sfântu Gheorghe vine în întâmpinarea persoanelor care au grijă de sănătătea lor, cu propunerea de a-şi efectua, gratuit, un control al stării de sănătate a organismului, cu predispoziţiile  şi funcţia organelor.

Într-un comunicat de presă transmis către redacţia noastră, preşedinta Asociaţiei, Aurelia Ştefan Mereuţă, a menţionat faptul că în urma testărilor efectuate cu  analizatorului cuantic au fost  depistate mai multe cazuri de diabet zaharat, oscilaţii de tensiune, osteoporoză şi multe alte funcţii incorecte ale unor organe. “Amintim că de la înfiinţare am organizat campanii de consultaţii şi screening-uri gratuite în toate cabinetele pe care le avem, ca exemplu cabinet de dermatologie, dermato-cosmetică, cardiologie, neurologie, neurologie pediatrică, evaluarea stării de sănătate. Prin consultaţiile gratuite oferite periodic dorim să contibuim la menţinerea sănătăţii omului. Medicii specialişti care lucrează la această asociaţie o fac cu devotament şi multă dăruire; sunt doctori recunoscuţi pe plan naţional, dar şi pe plan universitar, ca profesori, care pe lângă munca pe care o fac în cadrul altor clinici din afara judeţului, au ales să vină să desfăşoare activitatea şi în cadrul asociaţiei noastre”, a declarat  preşedinta Asociaţia ”Klinika –împreună pentru sănătatea ta”.

Persoanele interesate pot face programări la telefoanele 0728 074654 sau 0267 352266, testările efectuându-se la sediul din Sfântu Gheorghe, situat deasupra Băncii Carpatica (intrarea prin curte). (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail