Elevii claselor I-IV de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe strâng haine şi jucării pentru a le dărui unor copii fără posibilităţi materiale, în perioada sărbătorilor pascale.

„Iepuraşul” va veni şi la copiii nevoiaşi din judeţ. Din dorinţa de a le face o bucurie colegilor lor care trăiesc în condiţii materiale precare, elevii din clasele I-IV de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe au început să strângă, de săptămâna trecută, haine şi jucării, ce vor fi dăruite cu ocazia Paştelui Ortodox.

Iniţiativa acestei acţiuni i-a aparţinut învăţătoarei Rodica Marieta Costache, care a avut o inspecţie tematică într-o zonă în care trăiesc copii cu condiţii materiale precare. La întoarcerea din vizita de lucru, învăţătoarea le-a povestit elevilor ei de Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan” despre condiţiile în care trăiesc colegii lor. Impresionaţi, elevii s-au mobilizat şi au început să strângă pachete cu haine şi jucării, pentru a fi dăruite drept cadou de Paşti copiilor fără posibilităţi, din judeţ.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail