În urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate în sistem integrat de către lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Secţia Rurală nr.1 şi 3, posturile de poliţie Boroşneul Mare şi Reci, precum şi a cercetărilor efectuate în trei cauze penale cu autori necunoscuţi, în cursul zilei de joi a săptămânii trecute au fost identificaţi autorii furturilor de cablu telefonic în valoare de cca 2500 euro,  de pe raza localităţii Leţ din zilele de 2, 4 şi 12 martie a.c.

Aceştia sunt R.L., în vârstă de 16 ani, R. J., în vârstă de 31 ani, R. S., în vârstă de 24 ani, D. V., în vârstă de 25 ani, M.A., în vârstă de 19 ani-toţi cinci cu domiciliul  domiciliat în oraşul Covasna şi K. L., în vârstă de 20 ani, domiciliat în localitatea Surcea.

După ce au fost reţinuţi pentru 24 de ore, tinerii au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată în cursul zilei de vineri, cu propu­nerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei de poliţie rurală nr.1, cu autorii în stare de reţinere,  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată şi distrugere.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail