În data de 15 martie este sărbătorită Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Sărbătoarea va fi marcată la nivel local printr-o serie de manifestări organizate de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Covasna.

Agenda programului de manifestări organizate de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Covasna va cuprinde, spre exemplu, realizarea unor acţiuni de informare şi consiliere în domeniul protecţiei consumatorilor în spaţii comerciale, unităţi de învăţământ etc, inclusiv distribuirea de materiale informative având ca temă „Dreptul tău în calitate de consumator”- întocmirea unei reclamaţii privind un produs defect sau un serviciu necorespunzător; şi o serie de concursuri.

Dintre acestea, amintim ediţia a XI-a a concursului „Alege! Este dreptul tău”- concurs organizat la nivel judeţean de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Covasna, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Covasna şi Instituţia Prefectului Judeţului Covasna. Concursul va avea loc mâine, 15 martie, de la ora 9,00, în sala de şedinţe a Prefecturii.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail