Ca şi anul trecut, elevii şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” din Sfântu Gheorghe au oferit, ieri, doamnelor care trăiesc la Căminul „Zathureczky Berta” din Sfântu Gheorghe,  un mărţişor de suflet.

Ca urmare, din dorinţa de a le aduce acestora un zâmbet pe chip, drept cadou de 8 Martie, salonul de estetică al instituţiei le-a oferit servicii complete. Astfel, elevele de la postliceal, calificarea „Stilist”, împreună cu doamnele profesoare de instruire practică s-au ocupat de coafura musafirelor, iar elevele de la postliceal, calificarea „Cosmetică” le-au oferit acestora tratamente şi sfaturi de îngrijire.

Bucurie neaşteptată

Pozna Viorica, o doamnă din Sfântu Gheorghe care a aflat de această acţiune venind la un tratament de cosmetică la salonul liceului, a fost foarte impresionată de iniţiativă şi a dorit să se implice. Aceasta le-a adus sărbătoritelor prăjituri şi flori: „M-am gândit să vin şi eu cu o prăjitură, în amintirea bunicilor mei, care au fost şi ei cândva pensionari… Am dorit să le fac doamnelor de la Cămin o bucurie”, ne-a spus Pozna Viorica.

O zi minunată!

Doamnele de la Căminul „Zathureczky Berta” au petrecut câteva ore într-o atmosferă foarte plăcută, s-au simţit răsfăţate şi au fost încântate de rezultatul final şi de noul look: „M-am simțit foarte bine! Fetele (n.r.- elevele) sunt foarte harnice și au lucrat foarte frumos! Sunt foarte mulțumită!” ne-a spus una dintre acestea.

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” din Sfântu Gheorghe nu se află la prima acţiune de acest gen. În luna decembrie a anului trecut, elevii şi cadrele didactice au primit vizita fetiţelor de la Mănăstirea Mărcuş, cărora le-au pregătit de „Moş Nicolae” un program deosebit şi multe surprize. De asemenea, anul trecut, în luna martie, în baza unui parteneriat semnat între liceu şi Căminul „Zathureczky Berta” din oraş, un grup de eleve din clasa a XI-a F – „Coafor stilist”, însoţite de profesoara Constanţa Munteanu, le-au făcut o vizită doamnelor care trăiesc la Cămin, cărora, drept cadou de 8 martie, le-au făcut coafura.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail