La începutul lunii decembrie a anului trecut, un localnic din staţiunea Covasna a anunţat Poliţia Staţiunii cu privire la faptul că din sertarul unei comode din locuinţa sa i-a fost sustrasă suma de 18.000 lei.

Acesta le-a spus poliţiştilor că în după-amiaza acelei zile, timp de aproximativ o oră, uşa casei sale a fost doar închisă, nu şi încuiată, astfel că persoane necunoscute au putut pătrunde în interior de unde au plecat cu banii. Şi cum de la acel moment au trecut mai bine de două luni şi jumătate, probabil că cel ce s-a bucurat că a avut bani din belşug, de sărbători, a crezut că a scăpat de grija fărădelegii la care s-a dedat. Dar n-a fost chiar aşa, pentru că în urmă cu două zile, poliţiştii din staţiune, care au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Covasna, l-au identificat pe hoţul celor 18.000 lei în persoana lui B.M., din Sf. Gheorghe. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Staţiunii Covasna, unde, în urma audierii, şi-a recunoscut fapta.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail