Tinerii înscrişi la o formă de învăţământ superior public sau privat (licenţă, master, doctorat), indiferent de specializarea urmată, sunt aşteptaţi să se înscrie la „The Great Business Challenge”- un concurs de proiecte originale de afaceri. Competiţia ce se află la prima ediţie, se bucură de participarea unor parteneri foarte cunoscuţi din domeniul bancar, educaţional şi al comunicării.

The Great Business Challenge este un concurs naţional iniţiat de Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), care se adresează tuturor studenților. Scopul principal al competiţiei este de a dezvolta aptitudinile tinerilor în domeniul financiar, managerial şi de comunicare, prin propunerea unei abordări practice și provocatoare: „The Great Business Challenge le oferă studenţilor posibilitatea de a lua contact cu mediul de afaceri, comunicând cu reprezentanți ai unor organizații importante din domeniu, şi de a realiza propuneri concrete de business pe baza unor brief-uri propuse de companiile partenere. De asemenea, concursul aduce în atenţia companiilor tineri valoroşi”, se arată pe site-ul oficial al competiţiei, www.thegreatbusinesschallenge.ro.

Potrivit regulamentului, se pot înscrie în concurs doar tineri din România, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani. Participarea este condiţionată de alcătuirea unei echipe formate din patru membri. Înscrierea echipelor în concurs se face în perioada  1 februarie – 20 februarie pe baza formularului de înscriere disponibil pe site-ul concursului.

„The Great Business Challenge” se desfăşoară până în martie 2013. Echipele finaliste vor câștiga internship-uri la companiile partenere și alte premii.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul www.thegreatbusinesschallenge.ro. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail