Covăsnenii cu cel puţin 3 ani de experienţă ca inginer, sau cu cel puţin un an de experienţă ca mecanic în domeniul aviaţiei, pot aplica pentru un loc de muncă în Lituania.

Angajatorii oferă 30 de posturi de inginer aeronave. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin 3 ani de experienţă ca inginer în domeniul aviaţiei, diplomă în acest domeniu şi să vorbească şi să scrie în limba engleză/rusă fluent. Salariul oferit este de 4000-5000 LTL ( net/lună), iar durata contractului este nedeterminată.

Cei interesaţi trebuie să depună CV-ul în limba engleză la adresa [email protected] sau [email protected] şi la [email protected], până în data de 11 mai 2013.

De asemenea, sunt disponibile 10 posturi de mecanic aviaţie, în cadrul aceleiaşi firme. Cei interesaţi trebuie să aibă cel puţin un an de experienţă în domeniul mecanic, diplomă în domeniul aviaţiei şi calificare şi să cunoască limba engleză sau rusă fluent (scris şi vorbit). Salariul oferit este de 2000-2500 LTL (net/lună), perioada contractului fiind nedeterminată.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând link-ul: http://eures.anofm.ro/index.php?pageNum_ultimele5=0&totalRows_ultimele5=37. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail