Doar de o zi au avut nevoie poliţiştii din Sfântu Gheorghe pentru a-l  identifica pe V. Laszlo, în vârstă de 19 ani, care în cursul zilei de vineri a furat telefonul mobil ce aparţine tinerei N. Zsuzsa, de 22 ani, după ce a ameninţat-o cu… o brichetă tip pistol.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în timp ce se afla pe strada Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe, vineri seara, împreună cu un prieten de-al său, fără să stea prea mult pe gânduri, V. Laszlo a îndreptat „pistolul” către N. Zsuzsa, şi, sub ameninţarea acestuia, i-a smuls tinerei telefonul mobil pe care îl ţinea în mână.

De altfel, asupra lui V. Laszlo a fost găsită atât bricheta tip pistol cât şi o cartelă de telefon, ambele obiecte fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor în cauză.

În urma audierilor efectuate, tânărul a recunoscut că el este autorul furtului comis la sfârşitul lunii ianuarie a.c., când, în timpul zilei, a pătruns într-un cabinet stomatologic situat pe strada K. Cs. Sandor, de unde, din sala de aşteptare a furat o geantă din care a luat suma de 260 lei, actele de identitate şi un card bancar.

În cursul zilei de sâmbătă, faţă de V. Laszlo s-a luat măsura reţinerii în arestul IPJ Covasna, pentru 24 ore. Ulterior, duminică, 10 ianuarie,  tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe unde s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 zile. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail