În jur de 100 de persoane şi-au manifestat dorinţa de a fi prezente la primul Bal Vienez organizat la Sfântu Gheorghe, sâmbătă 9 februiarie a.c., la Restaurantul Park,  de Camera de Comerţ şi Industrie Covasna (CCI) Covasna, Asociaţia Judeţeană a Restaurantelor şi Hotelurilor (SVESZ) şi Agenţia de turism Transilvania Tourist Service.

Preşedintele CCI, Edler Andras, ne-a declarat că este îmbucurător faptul că atâţia oameni din judeţul Covasna s-au înscris deja pentru a lua parte la acest eveniment inedit pentru judeţul nostru, şi că e sigur că numărul acestora va creşte, în următoarele trei zile.

La rândul său, preşedintele SVESZ, Kovacs Istvan, ne-a spus că prin organizarea Balului Vienez în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră cu celebrul bal Johann Strauss din capitala austriacă, „oraşul Sf. Gheorghe face primul pas spre alinierea la oraşele importante în care are loc acest eveniment de înaltă ţinută”.

De asemenea, Kovacs Istvan a menţionat că acesta este doar începutul, deoarece se doreşte ca Balului Vienez, organizat la Sfântu Gheorghe, să devină tradiţie. (M.G.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail