Cele două partide membre ale USL Covasna – Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal – îşi îndeamnă susţinătorii să îl voteze duminică, 3 februarie, pe candidatul independent Sorin Popica, pentru funcţia de primar al  oraşului Covasna, cu susţinerea tuturor  partidelor româneşti din judeţul nostru.

În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc  ieri, preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat că Sorin Popica „este cea mai bună soluţie de primar pentru oraşul Covasna”, deoarece acesta a confirmat în activitatea pe care a desfăşurat-o până în prezent, în mediul privat, demonstrând că este  un  foarte bun administrator. „Noi dorim ca atât românii cât şi maghiarii să aibă un primar care să fie capabil să dezvolte aceest oraş, care e şi staţiune de interes naţional, în folosul tuturor locuitorilor. Dacă locuitorii oraşului Covasna – români şi maghiari – îi vor da votul lui Sorin Popica, Covasna are şanse foarte mari de dezvoltare. De aceea, îi îndem cu toată sinceritate pe toţi locuitorii Covanei să aleagă soluţia care le poate asigura un viitor bun”, a menţionat preşedintele PSD Covasna, Horia Grama.

La rândul său, şi preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, doreşte ca Sorin Popica să fie ales primar al oraşului Covasna. „Personal, consider că profilul de om de afaceri, independent politic, al candidatului Sorin Popica, îl recomandă pentru funcția de primar al orașului Covasna, şi sunt convins că este cea mai bună alegere pe care cetățenii orașului o pot face. Sunt sigur că domnul Sorin Popica este omul care va reuși să ducă mai departe proiectele bune, începute de regretatul primar Zsigmond Lörincz” a declarat senatorul Marius Obreja. (Maria Graur)

Implicare din partea Forţei Civice 

În urma hotărârii Biroului Permanent Județean al partidului Forța Civică de a sprijini candidatura independentului Sorin Popica în alegerile pentru desemnarea Primarului orașului Covasna, reprezentantul partidului și fostul candidat al Forței Civice, Gheorghe Tabalai, s-a implicat direct în susținerea și organizarea campaniei electorale a acestuia.

De asemenea, reprezentantul Forței Civice va fi delegat la Secția de votare 3 (Clubul Orășenesc) din partea candidatului comunității românești în vederea supravegherii desfășurării efective a alegerilor.

Gheorghe Tabalai apreciază că există o șansă istorică a comunității românești de a câștiga Pri­măria Covasna, datorită numărului mare de poten­țiali votanți, atât români, cât și de etnie maghiară.

Forța Civică susține proiectul de campanie al candidatului Sorin Popica, ce prevede dezvoltarea orașului Covasna și transformarea lui în cea mai renumită și atractivă stațiune balneară din România, prin atragerea de fonduri guvernamentale, europene dar și private. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail