Printre primele cazuri ce au  fost sesizate la biroul senatorial din Sfântu Gheorghe a senatorului Marius Obreja se numără un caz grav de discriminare pe criterii politice la care a fost supus un cetăţean din judeţul nostru. Acesta a reclamat faptul că în ultimele trei luni este şicanat, batjocorit şi ameninţat continuu, iar drepturile salariale i-au fost reduse.

Senatorul Marius Obreja

Într-un comunicat de presă trasmis de consilierul Mădălin Guruianu se menţionează faptul că au fost luate toate măsurile legale pentru rezolvarea aceastei situaţii, ca urmare s-au trimis sesizări către Prefectura Covasna şi către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

„Cazul, din punctul de vedere al gravităţii, nu poate fi muşamalizat sau încheiat cu o rezoluţie de genul „s-au luat toate măsurile”! Suntem convinşi că după anchetele de rigoare şi după documentarea faptelor  se impun sancţiuni. Cu îndemnul ferm adresat pentru o rezolvare rapidă din partea forurilor competente, promitem că vom urmări ce se va întâmpla în acest caz grav pentru judeţul nostru”, se precizează în comunicatul transmis de cabinetul senatorial Marius Obreja. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail