Un bărbat a agresat o femeie pe care a urmărit-o şi ameninţat-o mai bine de două luni de zile. 

În cursul zilei de miercuri, numita F. Titanilla, de 25 ani, a sesizat  Poliţia Municipiul Sf. Gheorghe cu privire la faptul că V. Vasile, de 32 ani, a lovind-o cu palma peste faţă, bărbatul aşteptând-o să sosească la locul său de muncă.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că agresorul era „recidivist” în ceea ce priveşte agresiunile la adresa tinerei. Anterior, în cursul lunii noiembrie a anului trecut, bărbatul a agresat-o fizic în stradă şi, în mod repetat, i-a adresat ameninţări cu moartea şi alte violenţe, atât personal cât şi prin mesaje tip SMS, conţinutul acestora creându-i părţii vătămate o stare de teamă şi frică.

Având în vedere faptele comise, împotriva lui V. Vasile s-a luat măsura reţinerii în arestul I.P.J. Covasna, pentru 24 ore.

Totodată, pentru evaluarea stării de sănătate mintală, acesta urmează să fie prezentat Serviciul Medicină Legală  Covasna, în vederea internării şi examinării psihiatrice.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail