• Campionatul Judeţean de Baschet Amator •

Săptămâna trecută, vineri, Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe a găzduit Etapa a IX -a a Campionatului Judeţean de Baschet Amator.

În Grupa A, a avut loc partida de baschet dintre echipa Muzeului Naţional al Carpa­ţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe (MNCR) şi echipa de juniori sub 18 ani, Galactica Braşov. Primele trei sferturi ale meciului au fost dominate de echipa MNCR, prin jocul bun făcut de Andrei Chiricescu, Zsiga Vlad şi Marius Soare. În sfertul al patrulea, echipa Galactica Brașov a fost aproape să egaleze situaţia pe tabela de marcaj prin punctele marcate de coordo­natorul de joc şi de pivotul echipei, scorul în ultimele 3 minute fiind de 52 la 48!

La scorul de 54 – 51 pentru MNCR, echipa Galactica a avut posesia mingii în atac şi putea egala situaţia în ultimele secunde de joc, numai că aruncarea de trei puncte a juniorilor a fost ratată, şi meciul s-a încheiat cu mari emoţii prin victoria echipei MNCR. Ultimul atac a aparţinut echipei MNCR care a reușit să conserve rezultatul de 54 – 51, şi care i-a asigurat a doua victorie din anul 2013.

Cu acest rezultat echipa MNCR ocupă locul 4 în clasamentul Grupei A.

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe http://sepsikosar.atw.hu

Coordonatori echipă MNCR: Andrea Chiricescu; Dan Buzea

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail