Poliţiştii din judeţ au desfăşurat activităţi cu caracter informativ – preventiv pe linia prevenirii actelor de violenţă în unităţile de învăţământ şi zonele adiacente.

În cursul zilei de miercuri,  poliţiştii din judeţ au desfăşurat activităţi cu caracter informativ – preventiv pe linia prevenirii actelor de violenţă în unităţile de învăţământ şi zonele adiacente, în cadrul Liceului Tehnologic „Berde Aron” din  Sf. Gheorghe, la Liceul Tehnologic „Apor Peter” din. Tg. Secuiesc, la Liceul „Korosi Csoma Sandor” din Covasna, la Şcoala Generală „Avram Iancu” din oraşul Covasna şi la şcolile generale din comunele Comandău, Zagon şi Zăbala.

La aceste activităţi au participat un număr de 867 elevi şi 22 cadre didactice. Cu această ocazie a fost proiectat un material filmat, referitor la prevenirea actelor de violenţă, a fost prezentat un material pe linia siguranţei pe internet, au fost distribuite materiale cu caracter preventiv (pliante) şi au fost purtate discuţii cu elevii şi cadrele didactice referitoare la temele prezentate. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail