Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Băţani au identificat o persoană care deţinea armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

La sfârşitul săptămânii trecute, lucrătorii Postului de Poliţie Băţani, împreună cu lucrătorii din cadrul Serviciului Arme, Expozivi si Substante Periculoase au constatat faptul că  B. Attila Ferenc, de 42 de ani, din localitatea  Băţanii Mari, deţine la domiciliul său o armă de tir cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, în stare de funcţionare. Aceştia  au ridicat arma  pentru a o preda  la Serviciul Criminalistic din cadrul I.P.J. Covasna,  în vederea efectuării unei constatări tehnico-ştiinţifice balistice.

Şi  lucrătorii Postului de Poliţie Brăduţ au găsit  la domiciliul lui  M. Gavril, de 62 ani, din sat Doboşeni, o armă neletală în stare de funcţionare şi-un număr de 200 alice plumb, calibru 4,5 mm.

Şi în acest caz poliţiştii au ridicat arma şi alicele de plumb,  acestea fiind predate către  Serviciul Criminalistic din cadrul I.P.J. Covasna, în vederea efectuării unei constatări tehnico-ştiinţifice balistice.

În amblele cauze  cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autotrizării, cu făptuitorii în stare de libertate. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail