Una dintre personalitățile culturale de excepție ale României, regizorul Cristian Mihăilescu a ținut să fie prezent în campania electorală a tânărului candidat USL pentru Sfântu Gheorghe. Acesta a rememorat momentul primei lor întâlniri de acum câțiva ani, pe când conducea Opera din Brașov, moment din care între cei doi s-a înfiripat o prietenie și o colaborare strânsă, care a adus multe proiecte benefice pentru covăsneni.

„Cum oare un tânăr de 24 de ani face doar proiecte care îi ies?… este vorba de un catalizator extraordinar al energiilor celor care în jurul lui devin mai buni. El face oamenii din jurul lui să fie mai buni (…) Când pleci la Campionatul Mondial, chiar dacă ai ultima șansă, te duci să câștigi Campionatul Mondial! Emil Pantelimon va fi parlamentar al României în 9 decembrie 2012! Așa să ne-ajute Dumnezeu”, a încheiat cu speranță și convingere discursul maestrul Cristian Mihăilescu.

Reamintim că în această campanie electorală Emil Pantelimon a vorbit despre inițiativele sale culturale, multe dintre ele realizate cu succes până la această vârstă de numai 23 de ani și a avut alături nume importante ale vieții culturale românești, ca Felicia Filip, Miltiade Nenoiu, dar și Ducu Bertzi, artistul care vine să cânte pentru Emil și susținătorii săi în 4 decembrie într-un concert extraordinar la Sfântu Gheorghe.

Echipa de Campanie EMIL PANTELIMON

Din Sfântu Gheorghe. Pentru Sfântu Gheorghe. La București.

(P)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail