Printr-un comunicat de presă transmis către redacţia noastră, candidatul PNL în Colegiul 1 Sfântu Gheorghe – Camera Deputaților, Emil Pantelimon, anunță componența echipei sale care se va ocupa de organizarea campaniei pentru alegerile parlamentare  din 9 decembrie a.c.

Emil Pantelimon (23 de ani), alături de colegi la lansarea candidaturilor USL

Astfel, din echipa de conducere fac parte consilierii din Sfântu Gheorghe, doamna Marilena Profiroiu precum și domnii Cziprian Lorand și Mădălin Guruianu. Acesta din urmă ocupă funcția de manager al întregului staff de campanie din care mai fac parte peste 50 de membri ai PNL Sfântu Gheorghe sau susținători din afara partidului.

Marilena Profiroiu este unul dintre notarii cei mai respectați în comunitate, preşedinte al Organizației Femeilor Liberale Covasna, iar după alegerile din iunie, consilier local și președinte al Comisiei pentru administraţie locală, juridică, ordine publică, drepturile omului, legislaţia muncii şi disciplină și membru al Comisiei pentru amenajarea teritoriului, urbanism, protecţia mediului şi turism.

Cziprian Lorand este consilier județean PNL și profesor universitar la Facultatea de Științe Politice și Administrative-Extensia Sfântu Gheorghe,  din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Mădălin Guruianu este consilier local în Sfântu Gheorghe din anul 2008 şi membru în comisiile de tineret şi sport și pentru administraţie locală, juridică, ordine publică, drepturile omului, legislaţia muncii şi disciplină. Mădălin Guruianu a condus Comisia pentru Tineret și Sport în mandatul 2008-2012 și a condus filiala PNL Sfântu Gheorghe între iunie 2009 și august 2012.

“Prezența în echipa mea de campanie a unui notar cu o asemenea reputație, a unui profesor universitar de științe politice, care a dat comunității atâtea generații și a unui om de succes în campaniile electorale din Sfântu Gheorghe, mă face să cred că, în cazul meu, tinerețea este un adevărat atu. Experiența și sfaturile lor dau greutate mesajelor pe care le voi purta și mă vor scăpa de o etichetă de care mă lovesc din ce în ce mai mult: “e prea tânăr!”, a declarat Emil Pantelimon, candidatul USL pentru Colegiul 1 Camera Deputaților.

Emil Pantelimon este președinte al TNL Covasna și Președinte interimar al Filialei Municipale PNL Sfântu Gheorghe. În prezent, acesta ocupă funcția de Consilier personal al Ministrului Culturii și Patrimoniului Național, Puiu Hașotti. Emil Pantelimon își va lansa programul electoral în cadrul unui eveniment public organizat duminică, 4 noiembrie, începând cu ora 15,  la Centrul de Cultură din Arcuș.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail