Miercuri după amiază, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei, lucrătorii Postului de Poliţie Hăghig au fost sesizaţi de către numita C. F. asupra faptului că, în perioada 05-09 octombrie a.c, din imobilul părinţilor săi, situat în satul Iarăş, a fost furată o sumă de bani. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului unde a constatat că autori necunoscuţi au sustras suma de 2.650 lei, dintr-un dulap neasigurat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În dimineaţa aceleiaşi zile, lucrătorii Poliţiei Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi de către K. Z. din municipiul reşedinţă de judeţ, despre faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute au sustras din curtea imobilului proprietate personală un număr de 4 bucăţi tablă zincată, cu dimensiunea de 1m x 2m. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autorul furtului este numitul R. L. localnic, care a predat bunurile sustrase la centrul de colectare a fierului vechi. Prejudiciul în valoare de 50 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii păgubite, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lucrătorii Postului de Poliţie Comunal Brăduţ au fost sesizaţi de către S. D. Andrei, din aceeaşi localitate, despre faptul că în noaptea precedentă, autori necunoscuţi au sustras doi curcani din curtea  unui imobilului din satul Brăduţ, pe care îl deţine în chirie şi în care nu locuieşte nimeni. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat.

Numita K. Z. din satul Micloşoara i-a sesizat pe lucrătorii Poliţiei Oraşului Baraolt, în cursul zilei de miercuri, cu privire la  faptul că, în cursul nopţii, autori necunoscuţi au pătruns în curtea imobilului unde locuieşte, de unde, dintr-o dependinţă neasigurată au sustras un sac de cartofi de 30 kg şi un sac de grâu de 40 kg. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat. În aceeaşi zi, E. J. din satul Micloşoara, a făcut plângere la Poliţia Baraolt, în care a arătat că,  la adăpostul întunericului, autori necunoscuţi au pătruns în curtea imobilului de unde, din anexe, au sustras un număr de patru iepuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail