La sfârşitul lunii august vă relatam, pe baza informaţiilor primite de la IPJ Covasna, cazul unei doamne în vârstă de 72 de ani, tâl­hă­rită pe strada Berzei din municipiul Sfântu Gheorghe.

La vremea respectivă, victima a întreprins cercetări pe cont propriu şi şi-a descoperit la una dintre casele de amanet din oraş cerceii sustraşi. După care s-a adresat Poliţiei.

În urma audierii şi verificărilor efectuate la casa de amanet, oamenii legii au stabilit faptul că cerceii au fost amanetaţi de către numita G. Katalin, domiciliată în Sf. Gheorghe. Audiată, aceasta a declarat faptul că cerceii îi avea de la fratele său, G. Matei (23 de ani), domiciliat în Sovata, jud. Mureş.

La data de 6 octombrie, în baza verificărilor efectuate a fost identificat, pe raza mun. Sf. Gheorghe, G. Matei. În urma audierii, tânărul a recunoscut că este autorul tâlhăriei comise la data de 23 august asupra părţii vătămate B. A.

Faţă de numitul G. M. s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul Pol. Mun. Sf. Gheorghe. (IPJ Covasna)

Citeşte şi

Bunica detectiv şi-a găsit cerceii

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail