Avocaţii covăsneni sunt aşteptaţi să participe la Raliul Avocaţilor ce va avea loc la sfârşitul acestei luni, în judeţul Braşov.

Baroul Braşov îi invită şi pe avocaţii covăsneni să ia parte la Raliul Avocaţilor. Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediţie, va avea loc în data de 29 septembrie. Concurenţii vor avea de trecut prin două probe: proba de îndemânare, ce se va desfăşura pe clase de autoturisme şi proba de regularitate pe traseul Făgăraș – Sâmbăta de Sus.

La finalul celor două probe va avea loc festivitatea de premiere, urmată apoi de o masă festivă la o pensiune din Sâmbăta de Sus.

Aşadar, sunt aşteptaţi avocaţii pasionaţi de şofat, dar şi avocaţii frumoşi, fiindcă în cadrul evenimentului vor fi aleşi “Miss Raliul Avocaţilor” şi “Mister Raliul Avocaţilor”.

„Aşteptăm să se înscrie şi colegii din Covasna şi din ţară. În competiţie se poate înscrie orice avocat membru în Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR)”, au precizat organizatorii.

Aşadar, cei interesaţi sunt aşteptaţi să se înscrie la Sediul Baroului Braşov. Taxa de înscriere este de 75 de lei/echipaj, pentru cei care se înscriu până în data de 24 septembrie şi de 100 de lei/echipaj, în cazul în care se înscriu în data de 29 septembrie.

Detalii pot fi aflate accesând site-ul Baroului Braşov – www.barou-brasov.ro sau direct linkul http://www.barou-brasov.ro/evenimente/raliul-avocatilor. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail