Liderul organizaţiei PNL Covasna, Olimpiu Floroian, şi subprefectul judeţului, Cosmin Boricean, vor candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaţilor.

Olimpiu Floroian a anunţat, joi, că Biroul Politic Naţional al PNL a validat candidaturile propuse de organizaţia judeţeană, astfel lista pentru Senat va fi deschisă de actualul subprefect Cosmin Boricean, urmat de primarul localităţii Barcani, Nicolae Pastor, de Mihaela Cristea, cadru didactic în municipiul Târgu Secuiesc şi de Ioan-Marcel Bocan, director economic în cadrul Direcţiei Silvice.

Primul pe lista PNL Covasna pentru Camera Deputaţilor va fi Stelian-Olimpiu Floroian, urmat de primarul localităţii Sita Buzăului, Nicolae Stoica, de Anca-Maria Băilă, economistă în cadrul Primăriei Barcani, de viceprimarul oraşului Întorsura Buzăului, Silviu-Ciprian Popica, de inginerul Răzvan-George Comăneci, director de hotel, şi de Ion Deaconu, director de internări la Spitalul de Cardiologie din Covasna.

„Suntem convinşi că experienţa subsemnatului după două mandate de consilier judeţean şi a lui Cosmin Boricean, în calitate de subprefect, sunt atuuri importante în faţa altor competitori. Cunoaştem foarte bine problemele reale ale judeţului şi suntem extrem de hotărâţi în a ne implica pentru rezolvarea lor”, menţionează Olimpiu Floroian, într-un comunicat de presă.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail