Update:

Două persoane au fost transportate la spital, având răni ușoare, în urma unui accident produs în această dimineață pe DN11, în zona localității Moacșa.

Potrivit IPJ Covasna, cele două persoane transportate la spital au suferit răni ușoare.
“Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor de circulație privind utilizarea părții carosabile. Astfel, conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară”- a informat IPJ Covasna.
Potrivit aceleiași surse, rezultatul testării cu alcooltestul în cazul conducătorului autoturismului a fost negativ, celălalt conducator auto a fost supus recoltării de probe biologice de sânge, acesta nefiind testat la fața locului din motive medicale.
“Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”-a transmis IPJ Covasna.

Cele două persoane rănite sunt conducătorul autoturismului și un pasager aflat în autoutilitară.

Știrea inițială:

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident ce a avut loc în această dimineață, pe DN11, în zona localității Moacșa.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat în această dimineață că pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Moacșa, județul Covasna, a avut loc un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, soldat cu rănirea a trei persoane, ce au fost evaluate medical la fața locului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna, două persoane au fost transportate la spital pentru evaluare medicala și stabilirea diagnosticului.
“În acest moment cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului. Traficul a fost reluat în condiții normale în jurul orei 9:00.”-au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail