Joi, 20 iunie, este ultima zi în care se mai pot face înscrieri la cea de a II-a ediție a concursului dedicat bicicliștilor, BARCANI BIKE RACE, care se  adresează atât adultilor cât și copiilor.

Pe pagina „Hai la Barcani” s-a anunțat că s-au definitivat categoriile pentru competiția care va avea loc sâmbătă, 22 iunie 2024, acestea fiind următoarele: MASCULIN-14-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani și CURSĂ SCURTĂ (fără E-bike); FEMININ– OPEN și CURSĂ SCURTĂ (fără E-bike); FEMININ ȘI MASCULIN- E-BIKE OPEN.

Potrivit aceleiași surse, BARCANI BIKE RACE, organizată de Primăria Comunei Barcani, beneficiază de sprijinul mai multor sponsori. Colaborarea cu fiecare societate care susține financiar acest important eveniment sportiv a fost adusă la cunoștința celor ce urmăresc pagina „Hai la Barcani” și prin mici prezentări ale activităților economice desfășurate de respectivele firme.

„ Astăzi este despre colaborarea cu Biborțeni, cărora am vrea să le mulțumim, o companie din județul Covasna, care că din anul 1953 este unul dintre principalii competitori pe piața apelor minerale din România.

Noian, un nou brand al Comunei Barcani.

Familia Leontin Oprea & @_diana_oprea_ este unul dintre sponsorii de anul acesta al Barcani Bike Race, iar pe această cale am vrea atât să le mulțumim pentru ajutorul oferit, cât și să le urăm succes! De ce? Ei bine, Noian este o stână locală, care din vara aceasta va avea și locuri de cazare, o locație rustică, unde aerul este mai mult decât curat iar experiența va fi unică în România!

Milkcom este o altă companie fără ajutorul căreia nu am fi putut să facem această ediție a concursului Barcani Bike Race atât de frumoasă precum va fi! Produsele Alint se regăsesc pe rafturile supermarket-urilor și sunt chiar de la noi, din Barcani, din satul Sărămaș. Dorim să le mulțumim prin intermediul acestei postări!

Astăzi am vrea să le mulțumim celor de la UNIKAT pentru generozitatea lor! Unikat Group este o companie ce realizează tâmplărie de înaltă calitate, astfel că ferestrele lor au ajuns în toată țara.

La Vatra este o altă afacere locală, chiar din comuna Barcani, care ne încântă cu gustoasele torturi și prăjituri, de ani de zile. Pe această cale am vrea să le mulțumim!

Și compania Cartofisserie s-a alăturat anul acesta la concursul Barcani Bike Race, prin ajutorul pe care ni l-au oferit, iar pentru asta îi apreciem și le mulțumim. Cartofisserie este singurul lanț de restaurante unde cartofii sunt bucuroși de proaspeți!

Și Clubul Sportiv Viitorul Amo Barcani s-a alăturat sponsorilor. Este clubul sportiv de fotbal din comună, un club la început de drum, dar cu realizări din ce în ce mai mari! Mulțumim frumos pentru sponsorizarea oferită!

Și Merida, NoMad, CST și BikeFun s-au alăturat anul acesta Barcani Bike Race, lucru pentru care suntem foarte fericiți, deoarece ajutorul lor înseamnă foarte mult pentru noi și ne arată ca am făcut lucrurile bine!”

Primarul comunei Barcani, Nicolae Pastor, a menționat  că fondul de premiere a fost majorat, urmând ca în cadrul celei de a II-a ediții a BARCANI BIKE RACE să fie premiați primii 5 cei mai buni cicliști. Potrivit acestuia, evenimentul din acest an va fi transmis live.

Punctul de întâlnire al participanților va fi Piața Agroalimentară din Barcani (str. Drumul Lădăuțiului). Persoanele interesate pot obține mai multe informații la numărul de telefon: 0765284433. 

La prima ediție organizată în  data de 18 iunie 2023, care a fost promovată și de  de juralistul Alex Dima, realizatorul emisiunii „ROMÂNIA, TE IUBESC!”, au pedalat  peste 200 de cicliști care s-au bucurat pentru participarea la competiție precum și de frumusețea locurilor ce mărginesc traseul.

Maria Crețu-Graur

Sursa afis: https://www.facebook.com/HailaBarcani

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail