Un accident rutier mortal s-a petrecut marţi dimineaţă în municipiul Sfântu Gheorghe, soldat cu decesul victimei. Într-un alt accident, petrecut la Lisnău, un copil de 5 ani a fost rănit grav.

În dimineaţa zilei de marţi, P. Csaba, de 42 ani, în timp ce conducea o autospecială înmatriculată în judeţul Braşov, pe strada Grigore Bălan, din direcţia strada Ciucului către strada  1 Decembrie 1918, pe banda întâi, la aproximativ 20 metri înainte de intersecţia semaforizată cu strada Oltului, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de bicicleta condusă de B. Arpad, de 39 ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, şi l-a acroşat.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Covasna unde i s-au acordat îngrijiri medicale, însă în jurul orei 12.00  a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul a fost  negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

Copil de 5 ani accidentat grav

În cursul aceleiaşi zile, P. Antal, de 48 ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Lisnău, l-a surprins şi l-a accidentat pe minorul O. D. C. de 5 ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului copilul a fost rănit grav.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail