Marţi noaptea, puţin după miezul nopţii,  poliţişti de la Secţia 2 Poliţie Rurală Tg. Secuiesc au fost sesizaţi de angajata unui local public din comuna Ojdula, despre faptul că în bar a avut loc un scandal între mai multe persoane.

Poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Rurală s-au deplasat la faţa locului şi au aplanat scandalul. În urma altercaţiei, trei persoane au fost transportate la Spitalui Municipiul Tg. Secuiesc pentru diagnostic şi îngrijiri medicale.

F. Janos, de 53 ani, şi M. Sandor, de 22 ani, ambii domiciliaţi în comuna Ojdula au primit îngrijiri medicale ambulatorii, în timp ce consăteanul lor, M. Lorand, de 30 ani, a fost transferat la Spitalul Judeţean din Sf. Gheorghe pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

Poliţiştii de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Tg. Secuiesc continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv portul fără drept al cuţitului, urmând să stabilească participaţia şi gradul de vinovăţie al fiecăruia dintre participanţi.

Funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimelor, poliţiştii vor definitiva încadrarea legală a faptelor.

 (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail