Poliţia Staţiunii Covasna a fost sesizată, în cursul zilei de miercuri, despre faptul că la intersecţia str. Kalvin cu str. 1 Decembrie 1918 din localitate, s-a produs un accident rutier cu victime.

În urma primelor cercetări efectuate, membri echipei  operative care s-au deplasat la faţa locului au  stabilit că o căruţă încărcată cu baloţi de fân, în timp ce a  efectuat virajului către stânga a urcat pe bordura sensului giratoriu şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, cele două persoane care se aflau pe atelaj, un bărbat de 49 de ani şi altul de 79, au suferit  vătămări.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Sf. Gheorghe, de unde au fost transferaţi la  Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii şi tratament.

Cam mult alcool, pentru o şoferiţă!

În seara aceleiaşi zile, dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN 12, în afara comunei Bodoc, s-a produs un accident rutier cu victimă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma primelor cercetări, au stabilit că M. Kinga, de 29 de ani, din Sfântu Gheorghe, care conducea autoturismul proprietate personală, din direcţia Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare, însă,  în momentul în care a observat că din sens opus venea un alt autoturism, a renunţat la efectuarea manevrei,  a frânat şi a tamponat  autoutilitara în partea din spate.

După impact, conducătorul autoutilitarei a pierdut controlul asupra acesteia, autoutilitara  a derapat pe partea  carosabilă, a intrat în balans, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şantul din partea stânga. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei, M. Jozsef în vârstă de 34 ani, din Miercurea Ciuc.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilo-test  care a indicat o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stbilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail