În noaptea zilei de sâmbătă, la ora 02.30, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Secuiesc i-a surprins în flagrant pe D. Janos, de 52 ani, pe D. Boboc, de 19 ani, pe M. Zita, de 29 ani şi pe M. A., de 17 ani, toţi domiciliaţi în Tg. Secuiesc, în timp ce transportau mai multe bunuri.

Întrebaţi de poliţişti de provenienţa bunurilor transportate, cei patru au spus, cu seninătate, că tocmai ce le-au sustras din incinta unui imobil de pe str. Fabricilor din oraş.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei patru au consumat băuturi alcoolice în locuinţa şi împreună cu cel de la care au sustras bunurile. Profitând de starea de ebrietate în care se afla proprietarul, aceştia nu au plecat cu mâna goală ci au luat din casa „prietenului de pahar” un televizor, un radiator electric, două cafetiere şi obiecte de îmbrăcăminte, în valoare totală de aproximativ 500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral în natură şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail