Ieri a demarat programul „Rabla-2012” şi pentru persoanele juridice.

Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional a demarat ieri şi pentru proprietarii de autovehicule – persoane juridice. Astfel, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderi individuale şi întreprinderi familiale, îşi pot depune dosarele pentru înscriere în program, până în 31 august 2012.

Pozna David, directorul socie­tăţii Ariadne SRL, principalul partener în programul Rabla din judeţul Covasna, a precizat, pentru cei interesaţi, că procedura din acest an diferă faţă de cea de anul trecut. Potrivit acestuia, trebuie făcut un dosar care se trimite la Bucureşti, în vederea analizării. În cazul în care dosarul este câştigător, rezultatul se afişează pe www.afm.ro, unde, dealtfel, este descrisă toată procedura de intrare în program. Apoi, maşina trebuie predată la centrul de colectare de unde, ulterior, persoana juridică respectivă va primi bonul valoric.

Directorul Ariadne SRL a declarat că programul „Rabla” a avut căutare şi în rândul persoanelor juridice, în cursul anului trecut, judeţul nostru reuşind să obţină 49 de vouchere, pentru acestea.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail