Bursa generală a locurilor de muncă organizată vineri, 19 aprilie, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna, a reprezentat o reuşită pentru reprezentanţii acestei instituţii.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, peste 870 de persoane s-au prezentat la târgul de job-uri, numărul participanţilor fiind dublu în comparaţie cu precedentele acţiuni de acest fel, care s-au desfăşurat în judeţ, de la începutul acestui an. La eveniment „au fost puse la bătaie” 327 de locuri de muncă, oferite de circa 42 de agenţi economici covăsneni.

„Bursa generală a locurilor de muncă din acest an a reprezentat o reuşită pentru noi. Am stat de vorbă cu fiecare persoană venită la bursă şi le-am prezentat lista cu locurile de muncă. Am încercat să personalizăm puţin oferta, în sensul că am căutat un loc de muncă, împreună cu persoana”, a precizat Kelemen Tibor.

Conform datelor oficiale, pe lângă cei 14 covăsneni ce, cu acest prilej, şi-au găsit pe loc o slujbă în domeniul construcţiilor, în jur de 50 de persoane au fost selectate învederea angajării.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail