Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar şi a societăţilor care doresc să angajeze personal, în diferite domenii de activitate, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna organizează vineri, 20 aprilie, între orele 10-13, o Bursă Generală a Locurilor de Muncă, care va fi găzduită de Sala Sporturilor de pe str. Vânătorilor, din Sfântu Gheorghe.

În acest sens, reprezentanţii AJOFM au demarat procedurile de organizare a acestui eveniment, înştiintând persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ce s-au prezentat la sediul agenţiei şi, totodată, transmiţând invitaţii agenţilor economici din judeţ.

“Precizăm faptul că participarea la această acţiune nu implică nici un fel de costuri nici pentru angajatori şi nici pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, există obligativitatea din partea agenţilor economici de a declara locurile de muncă vacante, chiar dacă nu vor fi prezenţi”, a  precizat  Kelemen Tibor, directorul executiv al AJOFM Covasna.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail