În cadrul ultimei şedinţe a Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna, ce a avut loc la sediul SC TTC SA Sfântu Gheorghe, Dr. Dietrich Bock, actionar majoritar şi director general, a prezentat principalele preocupări şi rezultate ale grupului Bock und Partner din judeţ, care cuprinde societăţile TTC SA şi RGT SRL din Sfântu Gheorghe, PLATANUS SRL din Baraolt şi RHM PANTS SRL din Estelnic.

În comunicatul de presă al CCI Covasna, se precizează că, şi cu această ocazie Dr. Dietrich Bock a menţionat faptul că nu se pune problema schimbării locaţiei din judeţul Covasna, a niciuneia dintre cele patru firme din cadrul grupului, conducerea companiei apreciind că activităţile au viitor aici, în judetul nostru, constituindu-se totodată ca platformă de bază, inclusiv pentru capacităţile realizate în Ucraina, respectiv două fabrici de confecţii şi o spălătorie/vopsitorie.

Dr. Dietrich Bock

„Nu putem decât repeta: rămânem aici, identificăm noi şi noi clienţi, vrem să dezvoltăm ceea ce am realizat până în prezent, să creştem ponderea full business-ului, prin reducerea ponderii lohnului”, a spus Dr. Bock.

Acesta a declarat că, după perioada grea din anii 2005-2008 şi începutul anului 2009, în 2010 grupul a încheiat anul cu rezultate pozitive, iar în cursul anului trecut  s-a revenit la normal, înregistrindu-se o cifră de afaceri, la nivel de grup, de 27 milioane de euro.

Astfel, în anul 2011 TTC Sfântu Gheorghe a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 31 milioane lei, cu o creştere de cca 185% faţă de 2009, iar RHM PANTS  Estelnic a realizat o cifră afaceri de 25,4 milioane lei, înregistrând o creştere de 21% faţă de aceeaşi perioadă de referinţă.

În prezent, în cele patru societăţi din judeţul Covasna, ale Grupului Bock und Partner, lucrează  în jur de 1.400 de persoane salariate.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail