De “Zilele Sfântu Gheorghe” se experimentează senzaţiile unei petreceri… în linişte.

Grubisics Levente şi Dancs Zsolt

Pe langă show-urile şi programele distractive anunţate în cadrul celei de-a XXI-a ediţe a  “Zilelor Sfântu Gheorghe”, organizatorii Dancs Zsolt şi Grubisics Levente au mai pregătit o surpriză pentru petrecăreţii din oraş: party-uri Silent Disco. Cei ce doresc să ia parte la petrecerile în linişte o vor putea face  în ultimele trei zile de festival, în incinta fostului restaurant Intim, de pe strada Godri Ferenc.

Potrivit organizatorului de programe, Grubisics Levente, party-urile Silent Disco sunt ”petreceri în linişte” unde muzica poate fi ascultată doar de cei care poartă căşti audio wireless, ceilalţi privind amuzaţi de pe margine cum aceştia dansează şi fredonează de zor… fiecare în legea lui. Şi mai distractiv, pentru ”spectatori”,  e faptul că muzica poate fi pusă de mai mulţi DJ, folosind două canale diferite de difuzare, participanţii având astfel şansa de a alege exact ceea ce vor să asculte, să danseze şi să cânte.

“Pentru prima dată în oraşul nostru se va organiza  un şir de petreceri silent, care vor atrage atenţia tuturor celor prezenţi. Petrecerile vor avea loc în cadrul programului “ Indoor picnic” coordonat de Sepsi Radio, care se va desfăşura timp de trei zile. Astfel, în timpul zilei vor avea loc o serie de activităţi distractive dedicate exclusiv tinerilor, iar în fiecare din cele trei seri vom organiza silent party-urile, care vor ţine până în zori”, a declarat Grubisics Levente.

Prima discotecă în linişte absolută se va deschide vineri, 27 aprilie, în clădirea fostului restaurant Intim, situat pe strada Godri Ferenc. Fiecare participant va primi o pereche de căşti wireless, în care va răsuna cea mai bună muzică a celor mai cunoscuţi deejay rezidenţi. De asemenea, cei care vor lua parte la “petrecerera în linişte” se vor bucura  de mixurile celui mai cunoscut disc-jockey, DJ Dumper, venit special din Austria,  pentru lansarea acestui eveniment.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail