Așa cum ne-au obișnuit și le stă bine unor sportivi, înotătorii covăsneni de la Asociația Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe: Artene Maria-Raluca, Barabás András, Gyenge Attila, Tuzson Gellért, au început deja pregătirile pentru Campionatul Național de juniori, tineret și seniori – care urmează să se desfășoare la Miercurea Ciuc, în perioada 22 – 25 noiembrie, prin efectuarea unui cantonament, de 7 zile, 26 august  – 01 septembrie, la malul Mării Negre – Constanța.

„Pregătirea fizică este extrem de importantă, fiind unul dintre cei mai importanți factori ai antrenamentului sportiv în atingerea marii performanțe și fundamentul dezvoltării acesteia, permițând adaptarea organismului la un volum de efort din ce în ce mai mare și în final în competiții. Performanța competițională este cu atât mai valoroasă, cu cât faza de pregătire este mai bună, mai îndelungată. Tocmai de aceea, antrenamentele nu au fost unele ușoare, realizând o alternanță echilibrată între cele de intenstitate maximă și cele de intenstitate medie, permițând totodată organismului să se refacă și să se odihnească.  Sunt extrem de mulțumit de progresele făcute și de cum sportivii mei au reacționat la antrenamente. De altfel, toate obiectivele propuse pentru acest cantonament au fost atinse.

Înotătorii din cadrul Asociației Club Sportiv „ACS” Ciprian Sfântu Gheorghe vor participa și la competiții internaționale, acestea fiind programate în lunile octombrie și noiembrie – Norvegia și Italia.

Pe această cale doresc să mulţumesc pentru sprijinul oferit de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

M.D.C.

 

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail