Autorităţile au instituit, miercuri, restricţii de circulaţie pe DN 10, în localitatea Crasna, pentru şoferii care circulă către judeţul Buzău, din cauza problemelor apărute în judeţul învecinat, unde s-au înregistrat căderi de pietre în zona barajului de la Siriu, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna. 

Aceştia recomandă şoferilor să acceseze rutele ocolitoare Braşov-Săcele-Vălenii de Munte-Buzău sau DN 1 Braşov-Predeal-Ploieşti-Buzău.

„DN 10 a fost închis din cauza căderilor de pietre de către IPJ Buzău. Ca măsură preventivă, şi Poliţia Covasna a închis acest drum de la Crasna spre Buzău”, au precizat reprezentanţii ISU Covasna.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost închisă pe DN 10 după ce s-au semnalat căderi de bolovani la kilometrul 78 în zona barajului Siriu, iar unul dintre aceştia a lovit o maşină aflată în trafic, incidentul nesoldându-se cu victime. AGERPRES/Oana Mălina Negrea

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail