Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Hagi, i-a transmis, sâmbătă seara, un mesaj de felicitare Simonei Halep după câştigarea turneului de la Roland Garros, primul de Mare Şlem din carieră.

„Felicitari pentru acest titlu, Simona Halep! Mă bucur pentru tine!”, a scris Gheorghe Hagi pe contul personal de Facebook.

Formaţia de fotbal FC Viitorul, antrenată de Gheorghe Hagi, a ţinut să îi ureze de asemenea felicitări jucătoarei numărul 1 mondial. „FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi îi transmit felicitări noii campioane de la Roland Garros. Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, a reuşit să-şi treacă în palmares primul titlu de Grand Slam din carieră, după ce s-a impus în finală, la Paris, cu 3-6, 6-4, 6-1 cu americanca Sloane Stephens. O performanţă uriaşă pentru sportul românesc a unei sportive cu o extraordinară putere de luptă, pe care doar o mare campioană o poate avea. Mulţumim Simona Halep, suntem mândri şi ne bucurăm alături de tine”, se arată pe contul oficial al clubului FC Viitorul.
Agerpres

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail