Membrii Cercului de alergare Gáll Lajos din Sfântu Gheorghe au participat, duminică, la cea de a VIII-a ediție  a concursului internațional de alergare ,, Rotary- Festivalul alergării”  din Debrețin-Ungaria, la care  au participat peste 4000 de concurenți.

Aceștia au  putul participa  la următoarele probe: alergarea de binafacere – crosul  popular, ¼ de maraton,     ½ de maraton,  ¾  de maraton și  maraton la individual sau ștafetă. Alergătorii covăsneni  au ales proba de ștafetă la care au mai fost înscrise 40 de ștafete cu următoarele distanțe de alergat:  10,5 km – 5,2 km – 10,5 km – 5,2 –  10,5 km.

Ștafeta ,,  Háromszék” compusă din (în ordinea alergării)  Birtalan Etele, Bihari Szilárd-Attila, Sebestien Hunor-Florin, Csutak Tamás și Vrabie Cătălin au făcut o cursă excelentă,  reușind astfel să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Rezultatele primelor trei ștafete sunt următoarele:

  1.  Háromszék – 2 ore 36 minute 46 secunde
  2.  Kerékdombi Aranyluk Kontrás Kocogó Kör –  2 ore 41 minute 01 secunde
  1. Vaccsuszirunáj- Miskolci Sportiskola – 2 ore 41 minute 35secunde

În numele alergătorilor, Csutak Tamás mulțumește Clubului Rotary din Sfântu Gheorghe pentru sprijinul acordat Cercului de alergare  Gáll Lajos, care a făcut posibilă participarea acestora  la concurs.

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail