Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna organizează joi, 27 octombrie (a.c.), la Sfântu Gheorghe, ceremonia de decernare a premiilor „Topului Firmelor”.

top2015logoPrin această manifestare, aflată la cea de-a XXIII-a ediție, se dorește recunoașterea rezultatelor obținute în anul precedent, de către mediul de afaceri.  În cadrul evenimentului vor fi premiate 793 firme, selectate pe baza unei metodologii unice la nivel național. Clasamentul se realizează ţinând cont de domeniul de activitate, mărimea firmei şi de o serie de indicatori.

Conform reprezentanților CCI Covasna, „cifra de afaceri realizată de firmele din Top, în anul 2015, însumează 4.157 milioane RON (919 milioane EUR), reprezentând 78.27% din cifra de afaceri realizată pe judeţ, cu o creştere de 26,93% faţă de anul 2014. În economia județului, ponderea cea mai mare a avut-o pentru a doua oară Industria, cu o cotă de 41.02%, cunoscând o creștere de +1,87% față de anul 2014.”

Ceremonia de decernare a premiilor „Topului Firmelor 2015”  va fi organizată joi, 27 octombrie la Restaurantul „Leonor Ballroom” din Sfântu Gheorghe, de la ora 18.00. Evenimentul oferă, pe lângă ocazia recompensării firmelor, un prilej de socializare.

Cei care doresc să participe la gală se mai pot înscrie.

„Au rămas doar câteva locuri libere, astfel încât cei care nu s-au înregistrat încă mai pot înregistra. Mai multe informații despre înregistrare pot fi aflate accesând site-ul  www.ccicov.com sau telefonând la numărul +40-755 085 842-  persoana de contact: Incze Eszter. Participarea la gală este deschisă tuturor,  nu doar firmelor din top.”  – au transmis ieri reprezentanții CCI Covasna.

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail