Sportivi legitimați ai Secției de Arte Arțiale din cadrul  Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au obținut  rezultate foarte bune la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu Cadeți și Cupa Ronin la Ju-Jitsu care au avut loc la Târgu Mureș, în perioada 13-15 mai a.c..

La această competiție organizată de Federația Română de Arte Marțiale – Departamentul de Ju-Jitsu, în colaborare cu cluburile de ju-jitsu din zona municipiului Târgu Mureș, au participat în jur de 400 sportivi din întreaga țară.

Clubul CSM Sfântu Gheorghe a participat cu 5 sportivi, pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean, rezultatele obținute de aceștia fiind foarte bune.

Astfel, la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu Cadeți, sportivul Huțul Ștefan a obținut 2 medalii de aur la probele fighting și ne-waza categoria -55 kg, devenind  dublu Campion Național, iar  Onișoru Gabriela a urcat pe podiumul de premiere cu  2 medalii de bronz la fighting și ne waza, categoria +57 kg.

Rezultatele obținute de sportivii CSM la Cupa Ronin Ju-Jitsu sunt următoarele:  Hadjipanayotou Eirini- 2 locuri I, medaliată cu aur la probele de fighting și ne waza, categoria -32kg/U10, Ene David- medaliat cu aur – Locul I la fighting și bronz – Locul III la ne-waza categoria -34kg/U10 și Stănciuleasa Alexandru- Locul III, medalie de bronz la proba de ne-waza categoria -42kg/U12.

În urma rezultatelor obținute, CSM Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul III la proba Fighting la Cupa Ronin, în clasamentul general pe clubur.

„Evoluția sportivilor CSM Sfântu Gheorghe a fost una foarte bună la aceste competiții. Toate cheltuielile de deplasare, participare și masă au fost acoperite de CSM Sfântu Gheorghe. Mulțumim pe această cale domnului director George Carcadia pentru încredere și susținere”,  a transmis antrenor prof. Cristina Oltean.

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail