În cazul în care ești pasionat de poker, dar îți place și să călătorești, iată câteva dintre cele mai tari destinații pe care le poți vizita în Europa. Orașe precum Barcelona, Londra, dar și insula Malta sunt recunoscute pentru faptul că sunt ofertante din punct de vedere turistic, dar și ca posibilități de distracție.

 

Așadar, iată 3 destinații din Europa pe care merită să le încerci dacă ești pasionat de poker:

 

  1. Barcelona

 

Unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, asupra căruia arhitectul Antoni Gaudi și-a pus amprenta din plin. În Barcelona vei avea cu siguranță ce să vizitezi, câteva dintre cele mai cunoscute obiective turistice fiind Sagrada Familia, Casa Millo, Casa Batllo și Parcul Guell. De asemenea, în Barcelona merită să faci plimbări pe străduțele înguste din cartierul Gotic și din El Born, unde poți descoperi restaurante interesante și artiști stradali la fiecare pas. Fiind situat pe malul mării, în Barcelona poți face și plajă în funcție de perioada anului în care mergi. Iar o plimbare pe celebrele străduțe Las Ramblas sunt și ele recomandate, alături de o oprire în piața La Boqueria, unde te poți bucura de fructe proaspete și alte preparate locale.

Cât privește legătura dintre Barcelona și poker, aceasta este destul de solidă. În Catalunia au constant loc turnee live de poker, iar oameni din toate colțurile lumii vin aici. Unul dintre locurile în care au loc multe turnee este Casino Barcelona, situat într-un loc superb, aproape de mare și de celebra plajă Barceloneta. În plus, acest loc are și o arhitectură spectaculoasă, astfel că este adesea vizitat de pasionații de jocuri de noroc. Dincolo de poker, Barcelona este recunoscut și pentru echipa de fotbal pe care o are. Astfel, mulți oameni care ajung aici fac un tur al stadionului Camp Nou, dar merg și la meciurile echipei FC Barcelona.

 

  1. Malta

 

Când spui Malta te gândești automat la vacanță. Fiecare vizită în această țară îți poate da o energie pozitivă, mai ales că este o insulă și poți vedea marea din multe locuri. Malta este genul de destinație care, chiar dacă nu are plaje spectaculoase, reușește să atragă numeroși turiști în fiecare an, atrași de farmecul clădirilor vechi de sute de ani și de istoria bogată pe care acestea o au. În plus, este o destinație în care temperaturile sunt bune aproape tot anul, astfel că mulți o iau în calcul pentru o vacanța toamna.

Cât privește legătura cu pokerul, Malta este recunoscută ca fiind o țară în care au loc constant turnee de top. Un exemplu este turneul de poker live Battle of Malta, care va avea loc între 5 și 12 octombrie la Intercontinental Hotel din St. Julian. Main Event-ul are premii de 1 milion de euro GTD și un buy-in de 555 de euro. Vestea bună este că te poți califica la Battle of Malta și prin intermediul numeroșilor sateliți care rulează deja la 888poker, operator de poker  online licențiat ONJN. Cu buy-in-uri pornind de la doar 1 cent, poți obține un pachet pentru unul dintre cele mai tari turnee de poker live ale anului. Așadar, Malta este o destinație ideală în care te poți bucura de o vacanță excelentă și îți poți pune în practică și pasiunea pentru poker.

 

  1. Londra

 

Unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa, care atrage anual între 20 și 30 de milioane de turiști. O metropolă în adevăratul sens al cuvântului, în care varietatea culturală se simte la fiecare pas. Londra este un oraș în care mulți români au ales să se stabilească, dar care atrage și numeroși turiști din țara noastră. Printre obiectivele turistice principale se află Tower Bridge, Palatul Buckingham, faimosul Turn al Londrei, British Museum, Parlamentul britanic, Westminster Abbey și Trafalgar Square. De asemenea, Big Ben este în plin proces de renovare, fiind un alt simbol al orașului. Dar Londra este un oraș în plină dezvoltare care impresionează și prin noile sale clădiri, care au o arhitectură extraordinară, exemple elocvente fiind Turnurile Shard și Gherkin.

 

Iar în Londra poți descoperi constant și turnee live de poker organizate de operatorii de top din domeniu. Acestea atrag mii de oameni și oferă premii importante. Oamenii au posibilitatea să se distreze în locuri spectaculoase în timp ce descoperă astfel un oraș impresionant.

 

Iar dincolo de poker, Londra se remarcă și prin faptul că este un oraș în care poți încerca preparate din toate colțurile lumii, de la bucătăria italiană până la cea indiană sau pakistaneză. Ține însă cont că Londra este și unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa, astfel că prețurile sunt destul de ridicate atât când vine vorba despre cazare cât și de restaurante. Partea bună este că prețurile biletelor de avion în această perioadă către Londra sunt destul de accesibile.

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail