Simona Halep a fost invinsa de adversara sa Elise Mertens la Turneul din Madrid cu un scor de 6-4, 5-7, 5-7. Desi, in primul set, Simona a avut un joc agresiv, belgianca a profitat de toate greselile ei din ultimele doua seturi, unde a avut 48 de erori. Din pacate, Halep este eliminata din turneu, insa se pregateste de turneul WTA de la Roma, unde in 2020 a fost campioana. Imediat dupa acesta, urmeaza mult asteptatul French Open 2021!

 

Ce sanse are Simona Halep sa castige turneul de Grand Slam de la Roland Garros?

 

In perioada 30 mai – 13 iunie 2021 are loc Turneul de tenis de la Roland Garros din Paris. Cu doua titluri de Grand Slam, unul la French Open in 2018 si unul la Wimbledon in 2019, Simona Halep vrea sa cucereasca din nou mult ravnitul premiu, insa suporterii sunt dezamagiti de parcursul ei de la turneul de la Madrid si nu cred in sansele ei de castig. Totusi, cotele pentru Halep sunt promitatoare si o declara favorita la titlu. Dupa ce a renuntat la colaborarea cu unul dintre antrenorii ei, Artemon Apostu-Efremov, trebuie sa treaca peste dezamagirea de la Madrid si sa se concentreze mai mult asupra jocului sau. 

 

In turneul French Open vor participa 33 de tenismene, insa primele trei locuri din clasamentul in acest moment le ocupa Simona Halep (3 WTA), Iga Świątek (17 WTA) si Ashleigh Barty (1 WTA). De asemenea, Garbiñe Muguruza, Naomi Osaka, Aryna Sabalenka si Petra Kvitová, sunt ocupantele urmatoarelor pozitii. Serena Williams nu se afla printre favoritele la titlu, avand o cota de 17.00, insa totul se va decide pe terenul de tenis. 

 

Conform cotelor de pe Sportingbet.ro, rezultatele de la French Open feminin sunt cu totul in favoarea Simonei. Halep are o cota de 6.00 care o pozitioneaza pe primul loc, alaturi de poloneza Iga Świątek, castigatoarea turneului Roland Garros in 2020, tot cu o cota de 6.00. 

 

De asemenea, australianca Ashleigh Barty, castigatoarea French Open-ului din 2019, este urmatoarea favorita la titlu, cu o cota de 7.00. Halep trebuie sa fie foarte atenta la jocul celor doua tenismene pentru a-si intari strategia si pentru a aduce titlul acasa. Adversara ei la titlu din 2018, Sloane Stephens, are o cota de 67.00 ce nu ii ofera sanse prea mari de castig. Romanii asteapta cu sufletul la gura desfasurarea meciurilor in care va juca Simona si spera sa isi regaseasca energia care a consacrat-o. 

 

Daca esti pasionat de tenis si vrei sa fii la curent cu rezultatele meciurilor, nu ezita sa urmaresti actualizarea cotelor ori de cat ori ai ocazia, pentru ca acestea se pot schimba in functie de cum se desfasoara meciurile.

 

Sursa foto: Shutterstock.com.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail