Perioada de depunere a lucrărilor pentru cea de-a IV-a ediție a Concursului județean de desen al Asociației „Vadon” din Sfântu Gheorghe s-a încheiat.

. . picturi-vadonConcursul dedicat copiilor din grădinițele și clasele primare de pe raza județului Covasna, organizat de Asociația „Vadon”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Covasna, s-a derulat în perioada 20 octombrie – 29 noiembrie a.c. și a adunat la final 1602 creații, având ca teme: „Am descoperit Savana Africană!” și „Minunile multicolore ale pădurii”.

„Prima temă a fost despre Savana Africană, iar a doua temă despre frumusețea pădurilor noastre. Au participat, de asemenea, peste 250 de pedagogi, este un lucru extraordinar ca pedagogii să simtă importanța acestui concurs. Copiii vor primi, desigur, premii.” – a declarat directorul executiv al Asociației „Vadon”, Demeter Janos.

Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc în data de 14 decembrie, începând cu orele 16:30, la Casa Bene, iar câștigătorii concursului vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail. Premiile speciale vor fi acordate pe grupe de vârstă, iar desenele cele mai reușite vor fi expuse în cadrul Expoziției Cinegetice a ținutului secuiesc din cadrul Casei Bene, pe o perioadă de un an.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail