2 Comentarii

 1. 1

  Gheorghe

  Bai, romani, aveti de gand sa va treziti? Ce-i aceasta lunga insiruire de cuvinte ce suna din coada? Pana si apa de ploaie e utila pamantului, pe cand mesajul vostru are zero efecte. Concret: adunatura din 18.11.2018 de la Sfantu Gheorghe pentru autonomie, la care a cuvantat si tradatorul Sabin Gherman a fost contrara Legii60/1991, avand un caracter antinational. Deci, adresati sesizari si petitii in baza acestei legi si a OG 27/2002 catre primaria Sfantu Gheorghe, prefectura si jandarmerie, intebandu-i de ce au autorizat asemenea adunatura antinationala. Nu tine cu libertatea de exprimare, din cauza caracterului antinational, subliniati asta. No, hai, si terminati cu vaietele inutile. Neamul asta a rezistat cu actiuni hotarate, nu cu lamentari.

  Reply
 2. 2

  Giulia

  F. pertinent articol si este binevenit in aceasta atmosfera de tensiune. Ungurii au tot ce le trebuie din pct de vedere politic, cultural si national ca sa se realize pe deplin in tara noastra, Romania.
  Sovinismul lor este f. periculors pt noi, romanii, creaza mereu situatii in care romanii in propria lor tara sa se simta discriminati. Fiti mereu atenti, vigilenti ! … va felicitam si va dorim in continuare suuces ! Va sustinem ! Bravo ! Trebuie sa nu permitem ca romanii din aceste judete sa traiasca mereu intr-o atmosfera otravita !

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna